torsdag 31 mars 2011

Vinnare skisstävling mars månad!

Idag har jag äran att presentera vinnaren till mars månads tävling, en korttävling! Skissen såg ut så här;
Kraven var att det skulle finnas minst en riven kant och en miniros samt man skulle se att kortet hade sitt ursprung i skissen.
Vinnaren är Lena J! Kortet Lena J skapat är sagolikt vackert och har en insida som matchar den vackra utsidan. Välgjort och sobert! Grattis Lena, du erhåller ett presentkort i Dala Scrap webshop till ett värde av 250 kr!

På andra plats kom Sofias kort. Ett kort i samma anda men samtidigt så olikt. En av mina inspiratörer fascinerades av hur Sofia lyckats fånga nyansen i minirosen från rosorna flickan håller i. Grattis Sofia, du erhåller ett presentkort värt 150 kr i webshopen.
På tredje plats kom Marie G . Grattis du kommer erhålla ett presentkort värt 100 kr i webshopen. Detta bidragtill tävlingen skiljer sig ordentligt från de två övriga. Starka färger och mkt glädje i kortet.

Tackar övriga deltagare för otroligt vackra, fina, söta och roliga bidrag! Prova gärna lyckan i nästa tävling som kommer upp om någon vecka här på bloggen!

3 kommentarer:

 1. Åhhhh, Tack vad glad jag blev. Det var så roligt att göra ett kort efter den vackra skissen. Stort Tack till er och Grattis till övriga vinnare. Kram Lena J

  SvaraRadera
 2. Grattis allihopa! Det var så otroligt fina bidrag och jag är så glad att ni alla ville vara med och testa minb allra förstá skiss.
  KRAM Louise

  SvaraRadera
 3. Stort GRATTIS till alla vinnare!! :)
  Sååå jättefina kort!! :)
  Kram Lena

  SvaraRadera