måndag 7 mars 2011

1 års jubileum!

Idag firar butiken 1 år! Det gör vi med flera fina erbjudanden! Fri frakt och rabatter bland annat, läs på www.dalascrap.se för mer info. Ännu en sak för att fira är att vi varje månad kommer att utlysa en tävling! Denna månads tävling är en korttävling. Du ska göra ett kort utifrån denna skiss av Louise. Det ska synas att du utgått från skissen.
Kortet skall ha minst 1 riven kant och 1 miniros. I övrigt får du tolka själv. Vinnande bidrag samt andra inskickade bidrag kommer att visas som inspiration för våra läsare och kunder på både blogg och i webbutiken. Ditt bidrag skall mailas till info@dalascrap.se senast den 25/3 och vinnaren presenteras 31/3. Skicka bild på bidraget i JPEG-format samt namn och mail som det går att nå dig på. Juryn består av mig själv samt mina tre inspiratörer. Priserna består denna gång av presentkort i olika valörer i butiken! Läs gärna mer under fliken Kurser och Events/tävlingarwww.dalascrap.se. Vinnaren presenteras både på butikens sida samt här på bloggen, en blänkare på facebook görs oxå!


2 kommentarer:

  1. Ett litet försenat men STORT GRATTIS på 1 års-dagen:D

    SvaraRadera
  2. Oh...Älskar skisser, hoppas verkligen jag hinner med en tolkning! Hur är det kring att blogga sitt alster resp. medveverka i andra tävlingar?
    Kram
    //Cattie

    SvaraRadera