tisdag 15 mars 2011

Rotar bland material och verktyg.

Åhh vad sugen jag var på att skapa igår. Men vägen ner i källaren kändes otroligt lååång...Hur sjutton kan 13 trappsteg kännas långt? Kanske är det åldern, eller den otroligt bekväma soffan framför teven uppe? Till sist kom jag ner och då ville jag så mycket att att det blev svårt att få något gjort.

Först funderade jag på Glimmer Misten. Åh vad denna underbara produkt har förfört med sina underbara möjligheter! Men kvällen kändes för kort. Istället bestämde jag mig för att testa en gammal vän.

När jag precis börjat min scrapbana så fick jag en blå platta från Fiskars. På denna platta kunde man fästa olika embossingplattor och skärplattor. Men vid embossingen fick man använda en typ av penna och "rita" mönstret. Detta resulterade, för mig, alltid i kramp i handleden. Nu fick jag den ljusa idén att prova plattorna i Cuttlebuggen....Så fram med alla dessa olika plattor. A-B-C och embossingplattor, plattor både här och där. Ja till och med ett par gummiplattor.

Jag kombinerade på alla tänkbara vis, och det slutade antingen med ett otroligt slätt papper, eller att kombinationen inte gick igenom maskinen. Sista försöket ledde till att embossingplattan sprack.

Så istället för att bjuda på ett inspirerande alster så bjuder jag på ett misstag. Men är det inte av dessa vi lär och utvecklas? Nu slipper Du prova detta själv ;). Eller är det någon som lyckats och fått ett bra resultat? Dela gärna med dig av dina tips i så fall!

Imorgon väntar en scrapträff med Papperskraftverkstan där Dala Scrap finns med som butik. Så inför nästa vecka hoppas jag ha lite inspiration att bjuda på.

Allt gott till er alla! / Malin

3 kommentarer:

 1. Ja lite som när jag försökte snabbtorka akrylfärg med embossingfönen, det blev vaaarmt...och bubbligt :o)

  SvaraRadera
 2. Härligt med misstag! Kan ju inte annat än bli bättre då....fasiken vad tråkigt det skulle vara om vi gjorde rätt hela tiden.

  SvaraRadera
 3. Tack Zezza, det där hade mycket väl varit något jag skulle ha provat. Nu slipper jag det :)

  Håller med dig Kasia. Utan misstag inga skratt, inga nya saker. För ur misstag kan även många nya succéer födas.

  SvaraRadera