lördag 19 mars 2011

Kortkurs!

För någon vecka sedan höll jag i en kortmakerikurs. Vi var en liten grupp men det gjorde att vi kunde fokusera stenhårt på skapandet. De två deltagarna var sugna på kort i lite sliten shabby chic stil och så fick det bli. More is more....


Medan arbetet pågick låg diverse verktyg framme och det provades fram och tillbaka vilka papper som skulle användas. Skaparen av detta kort kom själv på att ha en rygg på kortet så det  gav en känsla av en gammal bok, det blev riktigt bra!

Allt material som vi använt finns i butiken!!

Den andra deltagaren valde att göra ett kort i ljusare och gladare toner och då är ju Primas papper perfekt!

Båda deltagarna gjorde mkt vackra kort, kom med egna ideér och var ganska bestämda med vad de ville. Det blev ju oxå strålande resultat. Väldigt välarbetade kort. Allt material ingick samt att de fick med lite papper hem att fortsätta skapa med då vi "bara" hann med varsitt kort.  Kursavgiften är 250kr och då ingår fika och material. Om du är intresserad, maila info@dalascrap.se. Jag vill helst att vi är minst 4 deltagare. jag håller även andra kurser! Gå in på butiken www.dalascrap.se och se under fliken kurser/events/tävlingar.

Välkomna!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar