fredag 18 mars 2011

Älskar den nya cardstocksen!

Jag är kär! Ja, verkligen kär i den nya Core´dinations cardstocksen. Igår fick jag tillfälle att sätta mig ner och börja riva, sandpappra, embossa och leka. Att ett enkelt enfärgat papper kan få så mkt liv med så enkla medel är fascinerande. Snabbt går det oxå, vilket är ett stort plus då jag sällan kan sitta med större långvariga projekt här hemma.

Först ut blev ett grattiskort till en liten grabb;

Jag har använt mig av Bazzill kraft som grund. Sedan mistade jag lite med en glimmer mist i blått för att få till lite vattenstänk. De mönstrade papperna är Echo Park "Little Boy" Sailboats och Little boy borders, båten kommer från tillhörande stickersark. Sedan använde jag en kombinerade embossing och skärdie från Cuttlebug för att stansa ur frimärksbokstäverna. Dessa sandpapprade jag för att få fram kärnan i Core´dinations cardstocken. Färgerna jag använde heter; Imperial (gul), Raspberry (röd), Royal (blå) och Valiant Violet (lila).Sedan blev det ett lite lugnare kort till en vän;

Här har jag oxå använt Bazzill kraft som grund. Sedan har jag valt ett Core´dinations cardstock ur Chocolatebox collection. Det är brunt med en blå kärna och heter; Blueberry. Jag använde en embossingfolder från cuttlebug och sandpapprade ovanpå för att få fram embossingen tydligare. Det helt blå pappret heter; Nassau Blue och är givetvis oxå ett Core´dinations cardstock. Här passade jag på att riva och sanda lite i kanterna. Ger intrycket av slitna jeans! Fjärilarna är Martha Stewart Large Monarch stans. Även de har blivit lite tilltufsade med sandpapper. Blinget hade jag liggande hemma. Knapparna finns oxå i butiken!


Så jag har hittat en ny vän, sandpappersklossen! Har alldeles för många idéer i huvudet och för lite tid för att förverkliga dem. Nya papper på gång in oxå. I dagarna anländer nämligen de vackra papperna från Pink Paislee!!!

Nej, åter till scrapbordet!2 kommentarer:

  1. Superfina kort! Du är så himla duktig.

    Själv har jag inte skapat något på typ ett år...

    SvaraRadera
  2. Åhh vad fint! Ja dessa papper var verkligen fantastiska. Vilka möjligheter, vilket nöje!
    Blir lätt att spendera ett gäng kronor på dessa :)

    SvaraRadera