måndag 21 mars 2011

Inspirationen flödade!

I lördags hade jag äran att få en heldag med scrappande. En dag fylld med inspiration och inköp. Var på en återförsäljarträff och träffa ett gäng trevliga "konkurrenter" tillika "kollegor". Gårdagen var ju inte sämre än att skapandet fortsatte i hemmets stilla vrå.

Inför mässan i Värsterås 26/3 Cardstockfestivalen gjordes ett antal pappersblommor. Dessa kommer att demas av Dala Scrap & Sånt på mässan och så småningom kommer en beskrivning upp här på bloggen oxå. Men jisses vad rolit man kan ha med stansar, stämpeldynor, vatten, mist och lite annat!
En sak jag fick lära mig igår var den här söta lilla asken. Asken har ett stafflikort på ovansidan. Jag har valt att inte skriva något utan bara göra en vårinspirerad ask att ta med sig som gåbortpresent med lite choklad eller annat gott i! Cardstocket i basen är Core´dinations Essential "Heartfelt" som har sandpapprats lite för att ge en sliten look. De mönstrade papperna är ur Echo Parks urgulliga serie "Life is Good". Bandet finns oxå i butiken samt stansarna som använts att runda hörn och stansa ut fjärilarna. Fjärilarna dekorerades med lite halvpärlor.


 Det kommer mera i dagarna!

//KatarzynaInga kommentarer:

Skicka en kommentar