onsdag 1 juni 2011

Vinnare i maj månads tävling!

Så var vinnaren av maj månads tävling korad! Lika roligt som vanligt att beundra alla alster som kommer in! Utmaning var ju så spännande oxå, och väldigt fri i tolkningen och därmed har resultaten blivit väldigt olika.

Första plats tog Anki Mårtensson! Grattis till dig och tack för ditt färgsprakande bidrag! Härligt med den virkade grytlappen som bakgrund, ger en ny dimension....
Ditt hemliga paket till ett värde av 200 kr kommer med posten!

På andra plats kom Susanne Nordström, som även hon gjort ett färgsprakande bidrag. Denna LO får en att längta efter en SPA-upplevelse...
Susanne du erhåller ett hemligt paket värt 100kr, levereras till träffen i Avesta 8/6!
Tredje plats norpade Charlotta Lindmark! Grattis och tack för en LO med många tekniker och alternativ till dekosar! Gillar skarpt hur du använt dig av misten! Även du får ett hemligt paket värt 50 kr skickat hem till dig!
Och givetvis ett stort tack till resterande bidrag!! Vackra, roliga, finstämda, "enkla" och mycket mycket mer. Ibland svårt att finna ord för att beskriva det som kommer in. Blir lätt upprepningar fast alla bidrag är unika!
I mitten på Juni kommer en långkörare till tävling presenteras. Det kommer oxå vara lite extra fina vinster då, så håll utkik!

//Katarzyna

2 kommentarer:

  1. Weeeehooo vad glad jag blir! Grytlappen var en tokig idé jag fick när jag var på en loppis här om veckan och såg jättemånga fina för fem kronor styck. Jag tyckte liksom att det var synd på fina grytlappar att ingen brydde sig om dem. Tack!

    SvaraRadera