torsdag 23 juni 2011

Blomsterkorg....eller!?

Hallojsan!!
Idag blir det ett projekt där jag kan lova att min limpistol har fått bekänna färg. Och det har den till den milda grad, jag kan lova att det gör ont att lägga limpistolens mynning mot underarmens tunna hud på undersidan, det går dessutom lite hål på huden :o/ MEN min klantighet ska inte stoppa er att använda detta grymma verktyg. Jag kan lova att det inte är någon picknick att fästa all dessa blommor utan limpistol.

NU ska ni inte fästa er allt för mycket vid det gröna pappret för det är ett papper från gömmorna som fick agera i detta test som det faktiskt är. I shopen finns såklart alla tänkbara papper som passar ypperligt till projekt som detta.
Däremot är den vackra kanten stansad med den här snygga hjärtstansen, blommorna är även det gammalt hittegods. Jag ska genast ta en rejäl tur i den här kategorin och shoppa lös¨på en redig hög med blommor för det går åt ett gäng kan jag lova.
Om ni tittar riktigt noga så ser ni att några hattnålar smugit sig in, dessa finns också i butiken.
Och slutligen har jag doftat över med en generös skvätt Glimmer mist :o)


Och här ser ni korgen med "hatten" av, passar för lite schyssta karameller, en slant eller smycke kanske.


Så nu får ni ha en supertrevlig midsommar, jag och familjen kommer fira den i sambons hemstad Götelagoagubbartjofadderittanännadåvaborg :o) och en tur till Liseberg.


Rock on// Louise2 kommentarer:

 1. Super vacker, vilket fint arbete du lagt ner, tråkigt med underarmen, men vad gör man inte för konsten ;-))
  Trevlig Midsommar!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin korg,tålamods prövande pilligt kan jag tro :)
  Trevlig Midsommar!

  SvaraRadera