onsdag 28 april 2010

Villa Bronäs

Vårt vackra hus, Villa Bronäs. Ja, så heter det faktiskt. Förra året i november fick vi köpa vårt hus med stort H. Villa Bronäs har en historia såsom alla lite äldre hus har. Huset är från början en flottbro. När denna skulle rivas beslutade man att lägga timret på tork. Efter något år byggde man detta hus. Huset har sedan dess haft olika ägare, varit hyresfastighet, brunnit och slutligen varit hem åt många barn. Idag bor det två små tjejer här. Det var för deras skull vi valde att flytta till Dalarna, fly jäktet i Stockholm och ge dem möjligheten att få växa upp i ett stort hus. I december rasade vintern utanför dörren, den snörikaste vinter på 20 år. Kall var den oxå, men samtidigt öronbedövande vacker. Huset sveptes in i ett vintertäcke och blev om möjligt ännu vackrare än när vi köpte det. Perfekt att skapa en LO kring!

Papperna, dvs bakgrundspappret och det mönstrade pappret är från Basic Greys serie "Kioshi". Fotomattan är från Bazzill, swirlen bestående av både pärlor och stenar är från Prima. Bokstäverna och snöflingorna är utstansade från ett papper i "Kioshi" serien.

Så vintern blev lång, snörik, kall men bjöd på vyer som fick en att tappa andan flera gånger. Men våren har äntligen tagit sitt grepp om oss och nu ligger fokus på att undersöka vad trädgården har att bjuda på. Massor med skillor börjar dyka upp i gräsmattan (eller snarare mossmattan) och snart ska gungställningen på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar