fredag 30 april 2010

Bloom & grow, 1976, Till mor....

Julia har efter mässan varit väldigt kreativ. LO´s spottar ut ur henne och tre stycken har kommit mig tillhanda, samt ett Morsdagskort. Allt material som hon använt går att hitta i butiken www.dalascrap.se! Håll till godo;

Bloom & Grow 
Denna LO består av papper ur Basic Greys serie "Sugar Rush", diecutsen är Basic Grey "Green at Heart", fjärilen är utstansad och blomrankan är en Prima Cherry blossom. Kortet är på Julia själv och är så sanslöst snyggt....(men det beror ju oxå på att modellen är vacker ;)).

{1976}
 
Dessa papper kommer från My Little Shoebox, papperna är mkt användbara som de är men kan kan även klippa ut ett flertal figurer då det är lite storlek på dem. Blinget är E-line Pearls & Gems. 

Vinterdag
 

Till denna LO har papperna kommit ur serien "Kioshi", en dubbelsidig och även den mkt användbar serie ur Basic Greys sortiment. De små journaling cirklarna och stjärnorna kommer från Heidi Swapp och fungerar som postit-lappar. 

Till Mor

Kortet är ett förslag på hur man kan göra kort utan stämplar men med dekorationer. Papperna och braden i mitten på blomma är ur Basic Greys serie "Sugar Rush", den stora blomman från Heidi Swapp och vita blommor från Prima finns i butiken samt att centrumblomman är utstansad eller så kan man klippa ur ett av ovanstående papper. Bokstäverna kommer inte från butiken men jag har många andra som kan användas!


Så tänk hur en mässa kan inspirera. Själv har jag kli i fingrarna men inte riktigt tid. Lyckades skapa gratulationskort till dottern igår som kommer upp senare på bloggen. Men nästa vecka, då ska det skapas banne mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar