måndag 16 maj 2011

Premiärbloggar :-)

Hejsan!
Äntligen (tycker jag i alla fall) är det dags för mig att skriva mitt första inlägg i bloggen. Yay!
Precis som Julia scrappar jag hellre när det är hockey. Resultatet i matchen i går blev vinst till Finland, för mig på matsals/scrapbordet blev resultatet detta:
Bakgrundspappret är Basic Greys Basic ledger, som finns i reakategorin, där det finns flera basicspapper. De är visserligen lite fattiga på färg, men väldigt användbara. Här har jag skurit ut en del bakom fotot och använt som textruta, fäst med distanskuddar.

Det rödvita pappret är Eco Parks Little boy - In the clouds och passade jättebra till Albins randiga body, så det fick återkomma i vimpel- och hjärtform. Både foton, mönsterpapper, vimpel och hjärtan har svart cardstock bakom.
Den blå pappersspetsen är från My Little Shoebox Away we go - Road trip (som jag även använt till vänster om båda fotona. Jag använde X-cuts kantstans längs en kant och skar pappersremsan omkring 2.5 centimeter bred innan jag stansade andra sidan också. Ovanpå den fäste jag en grön pappersremsa från baksidan av Eco Park Life is good - Journal cards.


För att göra vimpeln klippte jag först ut två mallvimplar. Jag tog en bit svart cardstock och ritade den rundade formen med en tallrik, klistrade fast vimplarna som jag ville ha dem och klippte ut. Jag har använt Eco Park Little boy - In the clouds (ljusblåprickig och rödrandig vimpel), Boxer stripe (grönprickig och blårandig vimpel) och det blå pappret från My little shoebox. I vimplarnas nederkant fäste jag distanskuddar och "snöret" högst upp limmade jag fast. Jag stämplade en pytteruta för datumet emd den minsta stämpeln från Basic Grey - Basic notes clearstamps. Först gjorde jag en blå, men det kändes lite tamt och trist så jag gjorde om den i grönt. Bättre tycker jag.

För ovanlighetens skull är jag själv med på korten. För det mesta gömmer jag mig bakom kameran och gillar inte alls att bli fotad. Men jag vet att jag borde vara framför kameran oftare, både för mina barns skull men också för att jag kommer att sakna bilder av mig själv i framtiden om jag ALDRIG är med.

Hur är det för er? Är ni duktiga på att bli fotade eller gömmer ni er bakom kameran?

2 kommentarer:

  1. Härligt första inlägg! Kul att du är med nu! Underbar LO, enkel men ändå det lilla extra. Det gillas!

    SvaraRadera