tisdag 30 mars 2010

Påsk var det här!

Påsken är snart här..Det hela har gått så fort att jag nästan inte förstått att det redan är denna veckan som det är meningen att vi ska ut och påska. Med en liten tjej på snart 4 år innebär det att den kära modern får förmodligen spöka ut både barn och sig själv. Men vad gör man inte för de små liven. Påsken innebär oxå ägg i massor, och äggkartonger i överflöd. Och med lite inspiration från Therese på Papperskraftverkstan i Avesta har jag påskpysslat lite...(till vuxna fylls kartongen med ljus som finns bl.a. på Hemköp, till bebisar kan man köpa 6 par söta strumpor och rulla ihop som ägg och ett tips till ungarna är ju kinderägg). En perfekt "gåbortpresent" och du kan använda lite pappersrester och dylikt som ligger i lådorna och inte används. Perfekt med andra ord!


Jag har använt mig av Making Memories ljuvliga, våriga serie "Flutter" med tillhörande dekorationer. Men även lite annat jag hade liggande hemma, såsom rosen, och fjärilen.

Glad Påsk på er ALLA!!

1 kommentar:

  1. Superfint! Vad du är påhittig och pysslig. Måste hitta tillbaka dit jag också.

    För övrigt tror jag inte att jag följer med till Avesta, kom på att jag dels har tenta i kalkylering på måndagen (tredje gången gillt?) och sen tror jag att det kan bli jobbigt (om än roligt) att sitta och pyssla hela dagen med stora magen. Vi får åka på sånt tillsammans när han är ute!

    SvaraRadera