söndag 21 mars 2010

Verkligheten hann ikapp....

Precis som alltid hinner verkligheten ikapp drömmarna. Förra helgen insjuknade mormor i en hjärtinfarkt. Var på väg att försvinna från oss för alltid, men skam den som ger sig. Krutgumman hämtade kraft ur någonting och är nu uppe på benen igen. Den kvinnan har lärt mig massor. Hon har alltid löst sina problem själv. Varit självständig, och egenförsörjande i ett land som inte gjorde det lätt för den som ville driva eget. Hon överlevde andra världskriget i Polen. Födde två döttrar och fostrade dem på egen hand tillsammans med sin mor samtidigt som hon drev det ena företaget efter det andra. Kanske är det hennes fotspår jag nu vandrar i?

Händelsen ledde i varje fall till att affärerna vart satta lite på undantaget. I slutet av veckan och i helgen har det febrilt jobbats ikapp. Nu känner jag att det börjar likna något. Lägger ut lite datum för kurser och pysselträffar de närmsta dagarna på www.dalascrap.se och hoppas att kvällarna ska bli givande.

Vackra, roliga, våriga, varma och otroligt inspirerande papper har kommit in till butiken. Tillbringade fredag kväll med att få ihop ett tackkort av de sköna papperna från Basic Greys "Kioshi". Lättare än jag anat, kanske pga pappernas egna liv. Jag har använt mig av cardstock Bazzill bling "Sugardaddy" som grundplåt, sedan Basic Grey Kioshi mönstrade "Fuji" med trasade kanter som chalkats med svart och brunt, samt Die cuts även de från Basic Greys Kioshi-serie. Alfabetet är Classified Alphabet felt brown, blinget är E-line pearls and gem bruna. Allt finns i butiken...


Det riktigt kliar i fingrarna efter att få skapa med alla dessa busiga papper som kommit hem från My Little Shoebox. Vad sägs om ....


...och många fler. Deras papper gör en glad och passar så bra till alla barnbilder eller varför inte semesterbilderna...?
Återkommer snart med mer skojigheter...

2 kommentarer:

  1. Superfint grattiskort, men det är ju ingen överraskning :-) Du tycks alltid lyckas så himla bra med kort.

    SvaraRadera
  2. Ehrm, tackkort menade jag förstås...

    SvaraRadera