torsdag 19 april 2012

För mycket att välja på!

Hej alla glada läsare!

Just nu känns det som att jag har alldeles för mycket kreativt flöde på gång. Jag är överförtjust i mina DT uppdrag. Har börjat laborera med mina Distress Markers, utvecklar hela tiden min Pro Marker färgläggning, vill skapa massa LO´s, vill göra massa kort och så har jag fått en ny kärlek; Metal Art....Vad gör man?? Dygnets timmar är inte nog. Barnen har nu hållt sig friska ett tag, vågar knappt säga det högt....Anhöriga som varit sjuka mår lite bättre. Jag har börjat finna lite mer balans i tillvaron, om än på en skör lina. Och så har våren börjat ge sig till känna så det drar lite i trädgårdstarmen oxå...

Hur som haver så tyckte jag att min mor förtjänade en ny kaffeburk. Hennes går inte längre att stänga och jag ville inte gå och köpa en klar. Tur att Erikshjälpen finns! En fin burk för en 10:- och planerna började smidas. När det vart klart efter klippande, klistrande, stansande, mer klistrande (en slö sax på köpet, får nu endast användas till aluminiumtejpen jag har) och så lite kladdande med gesso så blev hennes nya kaffeburk klar. Mitt andra Metal Art verk är klart och jag kan bara säga att den blir INTE det sista!!

Så håll till godo! En styck pimpad kaffeburk!


 
Detaljbild. Knapparna jag hittade på Erikshjälpen kom till användning!
Ovansidan på locket. Använde ett alfabet jag gillar väldigt mkt men som limmet är urkasst på! Haft det liggande ett bra tag nu så jag behöver nog inte spara på det längre ;)
Oj oj oj vad detta är skoj! Tar lite tid i början men det blir ju så fint. Med tanke på att sommaren närmar sig och att min svarta akrylfärg var slut blev det i lite shabby vit stil istället. Men det blev ju minst lika fint!

Tack för denna gång!

//Kasia
 

5 kommentarer:

 1. Nu blir mamma glad! Jättefin!

  SvaraRadera
 2. Så snygg den blev!! Ser jätteintressant ut med Metal Art, ska kanske prövas på någon gång då jag fått tag på material......
  tror nog mamma din blir glad!

  SvaraRadera
 3. Det är ju underbart att det går att återvinna gamla tråkiga saker och få dem så snygga... Jag har ett par gamla oboy-burkar liggande, jag ska nog prova din ide. Jättefin burk till din mamma!

  SvaraRadera
 4. Riktigt snyggt! Jag blev själv sjukt sugen på att göra lika dant! Bra ide!
  Tack för den!!

  SvaraRadera