onsdag 25 april 2012

Band, spetsar och återigen fler band!

Ja, när man bestämmer sig för något och är som jag då ska det göras helst igår. Så äntligen tog jag itu med min förvaring av band. Spetsbanden för sig och alla andra ihop för sig. Spetsbanden har redan fått en förvaring i form av en altrad ask. Här fick metal art tejp utrymme igen. Använde mängder med kantstansar från X-cut och dies från Spellbinders (Xcut och spellbinders hittar ni massor av hos Kreativa ting!)och Cherry Lynn Dies. Knappar, gammalt bling, puncinella mm fick oxå ta plats under aluminiumtejpen. Sen på med vit akrylfärg! Nöjd blev jag. Hur förvarar jag då mina band....vet inte vart jag hittade tipset men träklädnypor fick det bli. Optimistiska jag köpte 2 frp med 24 st i vardera....hmm...gick åt 5 st frp. Räknade ut att jag äger 38 st spetsband och 81 andra band. Ändå vill jag  ha MER! Är man halvgalen så är man ;).

Här är asken jag altrade....får se vad det blir för något till de andra banden?

Locket på asken!

Detaljbild på locket, alfabetet är delar av två alfabet som jag aldrig använt då jag inte gillat färgerna. Men jag kom över dem billigt och visste att någon gång kommer de allt till användning!

Ena sidan. De andra sidorna har texterna Ljuvligt, romantisk och vacker...

Och här är de 38 spetsarna på sina klädnypor!
Så nu ska jag klura lite på min andra ask med de andra banden. Ska det bli metal art igen eller blir det något annat...hmmm....

//Kasia

2 kommentarer:

  1. Skitsnygg ask och kanonfint med spetsarna på klädnypor...gillar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar och bockar! Blev riktigt nöjd själv faktiskt!

      Radera