fredag 4 februari 2011

Nyheter i massor på intåg!

Nu börjar alla nyheter sakta att trilla in. En del i början på nästa vecka och sedan fortsätter det bara. Kan stolt meddela att såväl Papermania, Xcut, Echo Park, Basic Grey (kärt återseende), och många fler märken kommer presenteras framöver i butiken.

Vad sägs om prisvärd och snygg förvaring!

99 kr för en pappersförvaring med dragspelsfunktion

En stor tote med hjul för bästa möjliga sätt att ta sig mellan alla scrapträffar, ENDAST 695 kr!

Håll koll på alla smådekosar, saxar och annat krafs, 149kr.

Toten att slänga upp på bordet, går att fästa på stora Toten och rymmer det mesta du behöver ha tillgängligt snabbt! Till ett förmånligt pris av 269 kr.

 Men det absolut bästa är hela paketet! 1 099 kr!!! Du får 4 st väskor till ett pris som är kanon! Glöm alla träffar med kassar i mängder, låt dina scrapgrejer färdas i stilren komfort! Obs! Frakt tillkommer!

X Cut är nästa att presenteras. Kvalitétsstansar, skärmaskiner och saxar till ett bra pris. En nyhet på intåg nu närmast är en bårdstans som stansar såväl raka, ovala som runda ting. Du kan göra dina egna små "tårtservetter" eller andra vackra skapelser. 

Pris 249 kr Xcut Multi Shaper - Waterlily


Mycket mera kommer presenteras närmsta tiden. Inventering av lagret pågår så håll även koll i REA kategorierna som ständigt kommer att uppdateras!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar