tisdag 25 september 2012

Samma stämpel, annat kort!

Jag fastnade som sagt starkt för Penny Johnsons fina stämpel och gjorde ett kort till. Detta är färglagt i lite andra färger med Distress Ink Markers. Om ni inte har dessa underbara vattenbaserade pennor tycker jag att ni noga ska överväga dem. Det går snabbt att färglägga med dem och är tacksamma att jobba med! LÖÖÖVE them! Jag använder Canson Montval 200 grams akvarellpapper med fin grän.

Papperna är Graphic 45 "Timeless Memoir" ur serien "A lady´s diary". Man kan ju inte annat än bli förälskad i dessa papper. Jag brukar faktiskt köpa dubbelt av en hel del Graphic 45 papper, för jag gillar båda sidorna så himla mkt. Som ni märker så gillar jag mkt och så är det. Jag har inte ett märke vad gäller papper mm, jag har många beroende på vilken stil jag arbetar i.Kan tipsa om en butik i Västerås; Kreativa Ting. Där hittar ni i princip allt jag använt på kortet och mkt annat fint!

//Kasia

lördag 22 september 2012

Kort till svärmor!

I somras fyllde svärmor år, såsom alla år. Jag har ju världens bästa svärmor. Efter min mamma är hon en av de finaste kvinnorna jag känner. En kämpe utan dess like....hoppas mina barn ärvt om så en liten ynka av hennes kämparglöd för då kommer de att gå långt!

Min svärmors stora intresse är blommor och trädgård. När jag hittade denna stämpel så visste jag precis vem den skulle användas till.

Stämpeln är från Penny Johnson "Little Tobi watering the rose" och är en clear stamp av helt underbar kvalité. Så himla lättstämplad. Har inte misslyckats en enda gång. Dekorationerna är blandade och papperen är från Simple Stories serie "100 days of summer". Stickersen med Cykeln är oxå från samma serie.
Gillar färgställningen på deras papper. Cardstocket är ett Core´dinations Essentials cardstock.

//Kasia


torsdag 20 september 2012

Färgläggning!

Suttit och lekt lite med mina Distress Ink Markers och ett digitalt stämpelmotiv. Gud vad roligt och snabbt det går att färglägga med dessa pennor!

Nu ska jag bara hitta på ett kort till henne oxå! Eller kanske hon får plats i min kalender....? Är dock rädd att hon är lite för stor för det. Motivet är från Saturated Canary och heter Copica. Det finns många stämplar där som man får direkta och absoluta måste-ha-känslor!

//Kasia

onsdag 19 september 2012

Mitt och barnens pysselrum!

Ja vi har faktiskt ett alldeles eget pysselrum. Mini är väl inte riktigt i ålder att nyttja det ännu men den tiden kommer. Och med tre tjejer blir det en hel del pyssel av alla dess slag; papper, kort, stämplar, lera, pärlor, gips, färg You name it! Härligt är det i varje fall.

Tänkte börja med att visa min 2 flickors pysselbänk. De har fått en bänk som står mot ett fönster att husera på. Varsin sida och med alla pennorna mitt mellan dem, så kanske jag kan undvika ett och annat slagsmål. På detta viset får den stora tjejen ha sina saker lite mer ifred dessutom.

Många tänker kanske att denna fönsterplats vore perfekt och undrar nog varför jag inte valde den till mig själv. Jo det är fm sol där och det innebär att större delen av dagen var jag tvungen att ha persiennen nere för att skydda mina arbeten från att solblekas. På sommaren blir det ganska varmt vid fönstret och mina produkter är nog inte lämpade för det. Barnens grejer tål lite mer och de uppskattar dagsljuset mer än mig. Jag vill oftast ha ljuset från en arbetslampa.

Min hörna där jag förvara det jag använder kommer på nästa bild. Bokhylla kommer så småningom om att bytas till en som slukar mer än vad denna gör. Men den får duga för närvarande. På varsin sida om barnens platser finns oxå två garderober som jag ska ställa i ordning med mina hyllor upptill och barnen får de nedersta.
Mitt pysselbord är vårt gamla matbord. Det har en sida som är fällbar. Riktigt brett och stor yta att jobba på. Ni kommer se på en senare bild varför jag uppskattar detta mer än någonsin ;). Jag har valt att klä bordet med vaxduk. Blir lätt att hålla rent och den går att byta när jag tröttnat på den.
På bilderna ovan är det välstädat.....det är det oftast inte....
Det brukar snarare se ut så här;
Min make förundras varje gång han ser detta..... ;)

Så nu har ni fått ta del av mitt pysselrum. Kommentera gärna och delge gärna en länk till ert pysselrum/vrå så jag kan få kika lite. Tips kan man aldrig få nog av!

//Kasia


måndag 17 september 2012

Ska gästa igen i Januari!

Jag har fått äran att gästa hos Pysseldags i januari. Det ska bli så spännade och roligt. Längtar massor redan. Kolla in deras underbara stämplar här! Finns hur många som helst jag vill ha!!

//Kasia

tisdag 11 september 2012

Julen nalkas....

Ja det känns fel att säga så, men fakta är fakta. Snart är vi där och jag misstänker att jag inte kommer hinna göra några julkort i år heller. Detta kort har jag gjort som DT för Kreativa Ting i Västerås och är nog de närmsta jag kommer ett handgjort julkort i år, tråkigt men sant. Har alldeles för mkt annat pyssel jag vill göra för att lägga ner det i ca 40-50 julkort.

Men här får ni en liten smygtitt på de här kortet i varje fall!

Jag bara älskar denna La La Land stämpeln! Den heter "Sweetheart Marci" och är sååå himla användbar. Jag menar söt flicka med hjärtan, kan inte hitta många tillfällen där det INTE passar. Glad att hon är min!

//Kasia

söndag 9 september 2012

Kurser i samarbete med SV

Jag kommer i höst hålla flertalet kurser i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Vill ni veta mer om dessa kurser vänligen gå in på fliken med samma namn för mer info!

torsdag 6 september 2012

Metal tape art!

Ja vad ska jag säga.....BEROENDEFRAMKALLANDE...det är vad detta är....Kan inte sluta göra grejer med aluminiumtejpen från Biltema! Sååå kul och det blir sååå snyggt. Tänkte delge två nya alster jag gjort sedan min första spetsbandslåda. Ja jag växte ur den ganska fort så det har blivit en till ;). Å så har det blivit en tankebok oxå...

I denna har jag färgade spetsar. Den är lite mindre än min förra, men jag har ju mest vita spetsband oxå så jag tror att denna ska räcka ett tag.

Min tankebok fick gå i svart istället, och lite bronsfärg. Blev gudars läckert och min man vart mäkta imponerad. Vad är det med karlar och metallföremål.....gärna sådana som ser lite skitiga och oljiga ut...

//Kasia